Pikantní grilované párky s cibulí
Ingredience
Chilli koření mleté |
2 špetka |
Cibule |
120 g |
Hořčice |
1 kávová lžička |
Med včelí |
120 ml |
Párky Frankfurtské |
2000 g |
Víno červené |
60 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 35 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Z vína, medu, chilli a hořčice umícháme marinádu. Párky necháme ohřát v horké vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka.
- Párky dáme na rozpálený gril, potřeme marinádou a necháme 10 minut opékat, poté otočíme a opět potřeme marinádou. Grilujeme do té doby, než párky získají lesklou kůrku. Cibuli ugrilujeme doměkka a ihned servírujeme s grilovanými párky.