Filé pečené s hořčičnou omáčkou
Ingredience
Citronová šťáva |
2 polévková lžíce |
Filé z aljašské tresky |
750 g |
Hořčice |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
50 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Zapékací mísu vymažeme částí másla.
- Zbylé máslo rozpustíme a smícháme s hořčicí, citronovou šťávou a worcesterem.
- Do zapékací mísy urovnáme omyté a osušené porce filé, osolíme je a přelijeme připravenou omáčkou.
- Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného polévání omáčkou.
- Vhodnou přílohou je bramborová kaše.