Toasty s játrovou pěnou

Ingredience


Chilli koření mleté 2 g
Chléb konzumní 200 g
Cibule 20 g
Máslo čerstvé 30 g
Okurky nakládané 20 g
Olej olivový 20 ml
Paštika játrová 120 g
Pepř černý mletý 2 g
Smetana 33% (šlehačka) 40 ml
Sůl 5 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Chléb nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, která pak rozebereme na kroužky, kyselé okurky pokrájíme na nudličky.
  2. V pánvi rozpálíme olej a plátky chleba na něm opečeme z obou stran.
  3. Játrovou paštiku, změklé máslo a smetanu spolu vyšleháme, osolíme, opepříme, přidáme chilli koření a pěnu namažeme na toasty. Na povrchu ozdobíme kyselou okurkou a kroužky cibule a podáváme jako studený předkrm.