Kuřecí řízky s játrovou směsí

Ingredience


Cibule 100 g
Debrecínská pečeně 100 g
Játra kuřecí 60 g
Kuřecí prsa 400 g
Mouka pšeničná hladká T 650 10 g
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Víno červené 5 cl
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté kuřecí maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Řízky opečeme po obou stranách na pánvi na rozehřátém oleji a vyjmeme.
  2. Do výpeku vsypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme očištěná játra nakrájená na plátky a debrecínku nakrájenou na hranolky. Osmahneme, mírně osolíme a podlijeme vínem. Vše chvíli prohřejeme.
  3. Řízky upravíme na talíře a pokryjeme játrovou směsí.