Toasty s ananasem a drůbežím masem
Ingredience
Drůbeží maso vařené |
80 g |
Kompot ananasový |
120 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Sýr Eidam cihla 30% |
120 g |
Veka |
200 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Bílou veku nakrájíme šikmo na plátky, kostičky ananasu z kompotu necháme okapat, vařené drůbeží maso nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme.
- Plátky veky pomažeme slabou vrstvou másla, ananas rovnoměrně rozdělíme na krajíčky, posypeme masem, zasypeme strouhaným sýrem. Toasty vyskládáme na plech vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 8 až 10 minut, až se sýr roztaví.
- Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.