Toasty s ananasem a drůbežím masem

Ingredience


Drůbeží maso vařené 80 g
Kompot ananasový 120 g
Máslo čerstvé 40 g
Sýr Eidam cihla 30% 120 g
Veka 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Bílou veku nakrájíme šikmo na plátky, kostičky ananasu z kompotu necháme okapat, vařené drůbeží maso nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme.
  2. Plátky veky pomažeme slabou vrstvou másla, ananas rovnoměrně rozdělíme na krajíčky, posypeme masem, zasypeme strouhaným sýrem. Toasty vyskládáme na plech vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 8 až 10 minut, až se sýr roztaví.
  3. Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.