Kančí krkovice na grilu

Ingredience


Kančí maso 600 g
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Česnek 4 stroužek
Cibule 1 ks
Hořčice dijonská 2 polévková lžíce
Libeček 1 kávová lžička
Olej rostlinný 50 ml
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Petržel - nať 1 kávová lžička
Pivo tmavé 10% 3,7% obj. 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
  2. Marinované maso ugrilujeme.
  3. Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.