Kančí krkovice na grilu
Ingredience
Kančí maso |
600 g |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Česnek |
4 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Hořčice dijonská |
2 polévková lžíce |
Libeček |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
50 ml |
Omáčka sójová |
1 polévková lžíce |
Petržel - nať |
1 kávová lžička |
Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
100 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
- Marinované maso ugrilujeme.
- Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.