Kančí kýta se zeleninovou směsí
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli paprička |
1 ks |
Cibule |
2 ks |
Fazole bílé v mírně slaném nálevu |
150 g |
Kančí kýta |
600 g |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Kukuřice mražená |
120 g |
Olej rostlinný |
80 ml |
Olivy zelené |
5 ks |
Oregano sušené |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Rajčata loupaná (konzervovaná) |
100 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Kýtu nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme na tenčí plátky, chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, olivy rozpůlíme.
- Na oleji osmažíme maso, přimícháme všechny ostatní suroviny a dusíme, až je maso měkké.
- Pokrm upravíme na talíře a podáváme.