Králičí stehna s jablky v alobalu

Ingredience


Jablka 2 ks
Králičí stehna 600 g
Libeček 1 polévková lžíce
Máslo čerstvé 3 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěná, omytá a osušená králičí stehna osolíme a posypeme nasekaným libečkem.
  2. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky.
  3. Pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem a na každý plát položíme jedno stehno, které obložíme dílky jablek. Poklademe vločkami másla a alobal dobře uzavřeme.
  4. Pečeme na vodou omytém plechu ve středně vyhřáté troubě 40-50 minut doměkka.
  5. Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s dušenou rýží.