Rajčata plněná drůbežím salátem
Ingredience
Celer sterilovaný |
200 g |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Kuřecí maso grilované |
200 g |
Majonéza |
100 g |
Petržel - nať |
1 ks |
Rajčata |
8 ks |
Smetana 33% (šlehačka) |
100 ml |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu opatrně vydlabeme.
- Pečené (grilované nebo vařené) kuřecí maso a celer nadrobno nakrájíme, přimícháme majonézu, citronovou šťávu, sůl, cukr a ušlehanou smetanu.
- Připraveným salátem naplníme rajčata. Ozdobíme je dílkem uvařeného vejce a snítkou petrželky. Přiklopíme seříznutými vršky.