Minutková zelenina
Ingredience
Cibule |
150 g |
Hranolky |
250 g |
Olej olivový |
3 polévková lžíce |
Paprika červená |
350 g |
Pepř černý mletý |
3 g |
Sůl |
5 g |
Žampiony čerstvé |
200 g |
Zelí hlávkové bílé |
700 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 7 porcí
- Všechnu zeleninu a houby nakrájíme na plátky. Ve woku rozehřejeme 1 polévkovou lžíci oleje, vložíme nakrájenou cibuli a smažíme zprudka asi 2 minuty dozlatova.
- Přidáme nakrájený celer a smažíme 1 minutu, potom ztlumíme oheň
- a smažíme ještě 2 minuty.
- Do woku vlijeme další lžíci oleje, přidáme zelí, průběžně promícháváme je a smažíme 2 minuty.
- Vložíme papriky a houby se zbytkem oleje (jeli potřeba), smažíme je 3 minuty. Osolíme a opepříme a servírujeme.