Broskvový salát se sýrem

Ingredience


Cukr krupice 1 kávová lžička
Jogurt bílý 300 g
Kompot broskvový 250 g
Ořechy vlašské 2 polévková lžíce
Rozinky tmavé 2 polévková lžíce
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Voda pitná 500 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozinky propláchneme studenou vodou, vsypeme do kastrůlku s vroucí vodou a podusíme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat.
  2. Sýr a kompotované broskve nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přidáme rozinky s nasekanými ořechy.
  3. Jogurt podle chuti osladíme a přelijeme přes salát. Zlehka promícháme.
  4. Před podáváním necháme salát dobře vychladit.