Naložený hermelín s chilli papričkami
Ingredience
Česnek |
6 stroužek |
Chilli paprička |
4 ks |
Cibule červená |
2 ks |
McCountry |
2 polévková lžíce |
Olej slunečnicový |
500 ml |
Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
720 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Hermelíny podélně rozřízneme a obalíme v country koření. Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a stroužky necháme vcelku. Chilli papričky omyjeme a nijak nekrájíme.
- Do větší sklenice postupně vrstvíme půlky hermelínů, prokládáme je nakrájenou cibulí, česnekem a chilli papričkami.
- Poté vše zalijeme slunečnicovým olejem. Víko sklenice vzduchotěsně uzavřeme a hermelíny necháme před podáváním 7 dnů uležet v temnu a chladu.