Steak s grilovanými žampiony
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Hovězí svíčková |
800 g |
Koření Steak 7 pepřů |
2 kávová lžička |
Olej olivový |
3 polévková lžíce |
Pažitka |
1 ks |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 špetka |
Tymián čerstvý |
1 ks |
Žampiony čerstvé |
4 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Svíčkovou omyjeme, očistíme a nakrájíme na silné plátky. Žampiony očistíme. Rajčata omyjeme a očistíme.
- Žampiony vložíme do misky, přidáme olivový olej, česnek, tymián a necháme 50 minut marinovat.
- Maso osolíme, posypeme steakovým kořením.
- Rozpálíme gril a steaky společně se žampiony a rajčaty grilujeme.
- Ihned poté podáváme a zdobíme nasekanou pažitkou.