Rumpsteak s kozím sýrem

Ingredience


Hovězí svíčková 800 g
Koření Steak 7 pepřů 1 polévková lžíce
Limetková šťáva 8 polévková lžíce
Máslo čerstvé 25 g
Pažitka 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Sýr kozí 150 g
Worcester (worcesterská omáčka) 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Svíčkovou omyjeme, očistíme a nakrájíme na 4 silnější plátky. Každý plátek rozřízneme tak, aby vznikla kapsa.
  2. Kozí sýr nakrájíme na plátky a vkládáme je do kapsy steaku. Kapsy zajistíme pomocí párátka.
  3. Steaky osolíme a okořením steakovým kořením.
  4. Grilovací pánev rozpálíme a maso ogrilujeme.
  5. V kastrůlku rozpustíme máslo, limetkovou šťávu, worcester a najemno nasekanou pažitku. Promícháme, prohřejeme.
  6. Rumpsteaky servírujeme na připravené talíře a přelijeme omáčkou.