Tortilly s vejci

Ingredience


Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka Hot Salsa 1 šálek
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Sýr Čedar 150 g
Tortilla 4 ks
Vejce slepičí 8 ks
Voda pitná 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Tortilly zabalíme do alobalu a ve středně vyhřáté troubě 10 minut prohříváme.
  2. Na pánvi na rozehřátém oleji smažíme sázená vejce. Když bílek začne tuhnout, přidáme lžíci vody a pod pokličkou dusíme 4-5 minut.
  3. Teplé tortilly rozdělíme na talíře a na každou položíme 2 sázená vejce. Přelijeme ohřátou salsou, posypeme nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a ihned podáváme.