Dušené fazolky se žampiony

Ingredience


Cibule 1 ks
Fazolky mražené 500 g
Majoránka 1 špetka
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr Gouda 45% 100 g
Tymián sušený 1 špetka
Voda pitná 500 ml
Žampiony čerstvé 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Fazolky vsypeme do kastrolu, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.
  2. V pánvi na másle osmažíme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Směs smícháme s fazolkami, prohřejeme a vmícháme nastrouhaný sýr.
  3. Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a tymiánem.