Remuláda s celerem a šunkou

Ingredience


Celer bulvový 250 g
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Hořčice Dijonská 1 polévková lžíce
Kapary 1 polévková lžíce
Křen smetanový 1.5 polévková lžíce
Majonéza 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Rukola 1 hrst
Sůl 1 špetka
Šunka dušená 6 plátek
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nahrubo nastrouháme celer, který dáme ihned do 300ml studené vody s citronovou šťávou, aby nezhnědl. Po scezení necháme dobře okapat
  2. a promícháme s kapary, křenem, majonézou, hořčicí, osolíme a opepříme.
  3. Na talíř upravíme plátky šunky a připravenou remuládu, přidáme pár zelených lístků. Šunku také můžeme srolovat a remuládou naplnit. Do doby podávání dáme vychladit.