Jáhlové šišky - recept pro psy
Ingredience
Amarant - Laskavec |
80 g |
Jablečné pyré |
5 polévková lžíce |
Mléko odtučněné sušené |
1 polévková lžíce |
Mouka jáhlová |
100 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
Vločky jáhlové |
110 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Troubu předehřejeme zhruba na 170°C, plech na pečení vyložíme papírem.
- V míse smícháme veškeré suroviny. Když se těsto nelepí, přendáme ho na vál.
- Z těsta horkou lžící vykrajujeme noky, které klademe na připravený plech.
- Noky (nebo šišky) pečeme zhruba 20 minut.
- Hotové šišky přemístíme na mřížku a necháme je důkladně vychladnout.