Kuřecí kapsy s grilovanými rajčaty
Ingredience
Kuřecí prsa |
600 g |
Máslo čerstvé |
4 kávová lžička |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Gouda 45% |
4 polévková lžíce |
Sýr Parmezán |
100 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omytá a osušená kuřecí prsa mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky poklademe sýrem nakrájeným na tenké plátky, přehneme a okraje sepneme párátky. Maso potřeme po obou stranách olejem a necháme 30 minut odležet.
- Omytá rajčata na vršku nařízneme, v řezu osolíme a opepříme. Do zářezu vsuneme lžičku másla.
- Na čtverce alobalu položíme vždy jedno rajče, posypeme nastrouhaným sýrem a zabalíme. Rajčata grilujeme asi 10 minut na rozehřátém grilu.
- Kuřecí kapsy grilujeme po obou stranách dozlatova asi 5 minut.
- Můžeme podávat s čerstvým pečivem.