Játrové pamlsky - recept pro psy

Ingredience


Dýňová semínka 10 g
Jablka 60 g
Játra telecí 50 g
Mouka žitná 160 g
Olej olivový 1 polévková lžíce
Ovesné vločky 50 g
Voda pitná 90 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve připravíme uvařená játra, která nakrájíme.
  2. Troubu předehřejeme na 170°C, plech vyložíme papírem na pečení.
  3. Semínka posekáme, jablko nastrouháme.
  4. V míse smícháme veškeré suroviny a za stálého hnětení přiléváme vodu, dáváme pozor, aby těsto nebylo příliš řídké.
  5. Když se těsto nelepí, přendáme jej na vál posypaný moukou.
  6. Rukama krátce těsto prohněteme a válečkem z těsta rozválíme plát o šíři cca 5mm, z plátu rádýlkem vykrajujeme tvary, které několikrát špičkou nože propíchneme.
  7. Tvary klademe na připravený plech.
  8. Pečeme zhruba 35 minut dozlatova.
  9. Hotové pamlsky necháme vychladnout na mřížce.