Jogurtová omáčka s bylinkami a hořčicí
Ingredience
Cukr krupice |
1 špetka |
Estragon |
1 polévková lžíce |
Hořčice |
2 polévková lžíce |
Jogurt bílý |
150 g |
Kapary |
120 g |
Kerblík |
1 polévková lžíce |
Majonéza |
200 g |
Okurky nakládané |
100 g |
Pepř bílý |
1 špetka |
Petržel - nať |
2 polévková lžíce |
Sardelová pasta |
2 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Všechny bylinky omyjeme a najemno nasekáme, okurky také nasekáme.
- V míse smícháme sardelovou pastu, majonézu, hořčici, jogurt, okurky, bylinky a kapary, nakonec osolíme, opepříme a ochutíme cukrem.
- Před servírováním vložíme do chladničky.