Jogurtová omáčka s bylinkami a hořčicí

Ingredience


Cukr krupice 1 špetka
Estragon 1 polévková lžíce
Hořčice 2 polévková lžíce
Jogurt bílý 150 g
Kapary 120 g
Kerblík 1 polévková lžíce
Majonéza 200 g
Okurky nakládané 100 g
Pepř bílý 1 špetka
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sardelová pasta 2 kávová lžička
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Všechny bylinky omyjeme a najemno nasekáme, okurky také nasekáme.
  2. V míse smícháme sardelovou pastu, majonézu, hořčici, jogurt, okurky, bylinky a kapary, nakonec osolíme, opepříme a ochutíme cukrem.
  3. Před servírováním vložíme do chladničky.