Brynzová pomazánka sardelová

Ingredience


Chléb celozrnný žitný 300 g
Cibule 80 g
Kmín drcený 5 g
Kopr čerstvý 25 g
Máslo čerstvé 150 g
Okurky nakládané 30 g
Paprika mletá sladká 15 g
Sardelová pasta 30 g
Sýr Brynza 150 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé kousíčky nebo nastrouháme, kopr posekáme najemno.
  2. V misce rozetřeme brynzu s máslem, přidáme okurku, cibuli, mletou papriku, kmín, kopr a sardelovou pastu. Vymícháme dohladka. Pomazánka musí být stejnoměrně promíchaná.
  3. Mažeme na krajíce tmavého chleba a podáváme jako snídani nebo svačinu.