Hajdarábádská kořeněná sekaná

Ingredience


Česnek 4 stroužek
Chilli koření mleté 0.5 kávová lžička
Cibule 4 ks
Cukr moučkový 1 kávová lžička
Hovězí maso mleté 500 g
Kečup 1 polévková lžíce
Kmín drcený 1 kávová lžička
Olej rostlinný 100 g
Paprika zelená 1 ks
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Petržel kudrnka 1 polévková lžíce
Skořice mletá 1 špetka
Sůl 1 špetka
Worcester (worcesterská omáčka) 1 polévková lžíce
Zázvor mletý 1 kávová lžička
Voda pitná 200 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Papriku, česnek a petržel nakrájíme na malé kousky, všechny suroviny i se zbytkem cibule důkladně promícháme a ze směsi utvoříme šišku.
  2. Vložíme na osmaženou cibulku, podlijeme vodou a v rozehřáté troubě upečeme doměkka. Naporcujeme a ihned podáváme.