Vepřové s hříbky
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Houby čerstvé |
1 hrst |
Kmín celý |
1 kávová lžička |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce |
Olej stolní |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Polévkové kostky Vitana |
1 kostka |
Sůl |
1 špetka |
Vepřová plec |
4 plátek |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 45 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupeme a nakrájíme cibulku, zpěníme na oleji dozlatova.
- Přidáme osolené a naklepané vepřové plátky.
- Očistíme a pokrájíme houby, maso i houby zprudka osmahneme.
- Přidáme špetku kmínu, osmažené maso zalijeme litrem horké vody.
- Povaříme, až je maso měkké.
- Zahustíme moukou a osolíme.