Kachní ostrý salát na kyselo

Ingredience


Celer řapíkatý 1 ks
Česnek 2 stroužek
Chilli paprička 1 ks
Cibulka jarní 4 ks
Cukr třtinový 1 kávová lžička
Fazolové klíčky 125 g
Kachní prsa 4 plátek
Limetková šťáva 1.5 kávová lžička
Okurka salátová 100 g
Omáčka rybí 3 polévková lžíce
Salát hlávkový 2 ks
Šalotka 2 ks
Vodní kaštany v nálevu 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do mísy dáme listy hlávkového salátu, přidáme nasekané jarní cibulky, šalotku, proužky okurky, proužky celeru, plátky vodních kaštanů, fazolové klíčky a vše promícháme a dáme na velkou servírovací mísu.
  2. Plátky kachních opečených prsíček naaranžujeme na salát.
  3. Do pánve dáme limetkovou šťávu, rybí omáčku, chilli, rozetřený česnek a cukr. Prohříváme a teplou zálivkou přelijeme kachní salát.
  4. Ihned podáváme.