Pikantní hovězí kebab

Ingredience


Česnek 4 stroužek
Chilli koření mleté 0.5 kávová lžička
Cibule 1 ks
Feferony 2 ks
Hořčice Dijonská 1 kávová lžička
Hovězí maso mleté 500 g
Olej rostlinný 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Potočnice 1 polévková lžíce
Skořice mletá 0.5 kávová lžička
Sůl 1 špetka
Tabasco 1 kávová lžička
Worcester (worcesterská omáčka) 2 kávová lžička
Žemle tuková 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli, česnek a feferony nadrobno rozsekáme, v míse smícháme s masem a kořením, osolíme. Žemle namočíme do vody, vymačkáme, přidáme do směsi.
  2. Důkladně promísíme, vytvoříme kuličky nebo placičky a na rozpáleném oleji usmažíme do zlatova.