Přírodní řízky s plněnými broskvemi

Ingredience


Broskve 8 ks
Celer bulvový 1 ks
Citrony 1 ks
Hrášek 2 polévková lžíce
Kuřecí maso vařené 200 g
Majonéza 250 g
Olej rostlinný 3 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Šunka dušená 100 g
Vejce slepičí 4 ks
Vepřové kotlety 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Broskve rozpůlíme, odstraníme pecky, pokapeme citronovou šťávou. Dušené kuřecí maso rozemeleme společně s vařeným celerem, smícháme s polovinou majonézy a touto směsí broskve naplníme.
  2. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozřízneme. Žloutky vyjmeme, smícháme s nakrájenou šunkou, hráškem, zbytkem majonézy, osolíme a směsí naplníme vaječné bílky.
  3. Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Hotové naskládáme na vyhřátý podnos, obložíme plněnými broskvemi a vejci, podáváme.