Přírodní řízky s plněnými broskvemi
Ingredience
Broskve |
8 ks |
Celer bulvový |
1 ks |
Citrony |
1 ks |
Hrášek |
2 polévková lžíce |
Kuřecí maso vařené |
200 g |
Majonéza |
250 g |
Olej rostlinný |
3 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Šunka dušená |
100 g |
Vejce slepičí |
4 ks |
Vepřové kotlety |
4 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Broskve rozpůlíme, odstraníme pecky, pokapeme citronovou šťávou. Dušené kuřecí maso rozemeleme společně s vařeným celerem, smícháme s polovinou majonézy a touto směsí broskve naplníme.
- Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozřízneme. Žloutky vyjmeme, smícháme s nakrájenou šunkou, hráškem, zbytkem majonézy, osolíme a směsí naplníme vaječné bílky.
- Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Hotové naskládáme na vyhřátý podnos, obložíme plněnými broskvemi a vejci, podáváme.