Vepřové kotlety v jogurtu

Ingredience


Česnek 4 stroužek
Cibule 2 ks
Jogurt bílý 125 g
Kardamom 0.5 kávová lžička
Kmín drcený 0.5 kávová lžička
Olej rostlinný 3 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 0.5 kávová lžička
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Sůl 1 špetka
Vepřové kotlety 4 ks
Zázvor mletý 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Česnek a cibuli rozemeleme a smícháme se vším kořením. Kotlety naklepeme, osolíme a potřeme připravenou pastou. Vložíme do mísy a přelijeme rozšlehaným jogurtem. Necháme několik hodin marinovat.
  2. Poté maso vyjmeme a na rozpáleném oleji po obou stranách osmažíme.