Vepřový mix
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Chilli koření mleté |
2 kávová lžička |
Feferony |
6 ks |
Hřebíček |
0.25 kávová lžička |
Játra vepřová |
100 g |
Kmín drcený |
0.5 kávová lžička |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Ocet vinný |
1 kávová lžička |
Skořice mletá |
0.5 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
Vepřová krev |
1 hrnek |
Vepřové maso libové |
300 g |
Vepřové srdce |
100 g |
Zázvor mletý |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vepřovou krev osolíme, s troškou vody ji vyvaříme téměř do sucha. Přidáme na jemno nakrájenýmé feferony, utřený česnek a koření, vše osmahneme na rozpáleném másle.
- Vložíme na kousky nakrájené maso, játra a srdce, podlijeme a podusíme. Před koncem dušení ochutíme solí a octem.