Salát italský s mozzarellou

Ingredience


Balsamico ocet 2 polévková lžíce
Mozzarella 125 g
Olej olivový 1.5 kávová lžička
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Rajčata Cherry 225 g
Řeřicha 125 g
Špenát listový čerstvý 200 g
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyjeme řeřichu a špenát a osušíme. Listy řeřichy a špenátu dáme do servírovací nádoby. Na malé kousky nakrájíme mozzarellu a posypeme jimi listy řeřichy a špenátu.
  2. Pokrájíme na poloviny rajčátka a poházíme jimi salát. Pokapeme balzamikovým octem a olejem, osolíme a opepříme.
  3. Promícháme a ihned podáváme.