Salsa po italsku

Ingredience


Bazalka 1 polévková lžíce
Česnek 2 stroužek
Kapary 1 polévková lžíce
Ocet vinný červený 1 polévková lžíce
Olej česnekový 4 polévková lžíce
Olivy černé 2 polévková lžíce
Pažitka 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata sušená sterilovaná 50 g
Sirup Golden 1 kávová lžička
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Sušená rajčata překrájíme na poloviny a vložíme do mísy. Přidáme česnekový olej, nasekané olivy, pažitku, kapary, vinný ocet, prolisovaný česnek, golden sirup, najemno nasekanou bazalku, osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme.
  2. Hotovou salsu uložíme na 60 minut do chladničky a ihned poté můžeme podávat.