Brynzová pomazánka s paprikou
Ingredience
Chléb celozrnný pšeničný |
4 krajíc |
Cibule |
0.5 ks |
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Kmín drcený |
1 kávová lžička |
Máslo čerstvé |
100 g |
Mléko polotučné |
125 ml |
Okurky nakládané |
1 ks |
Paprika mletá pálivá |
0.5 kávová lžička |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Sardelová pasta |
1 kávová lžička |
Sýr Brynza |
300 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupanou cibuli a nakládanou okurku najemno nakrájíme.
- V misce utřeme změklé máslo s brynzou. Přidáme cibuli, okurku, hořčici, sardelovou pastu, oba druhy papriky a kmín. Vše vymícháme dohladka, přilijeme trochu mléka a pomazánku vyšleháme do pěny. Před podáváním necháme vychladit.
- Pomazánkou potřeme krajíce tmavého chleba.