Drůbeží salát s rýží a rajčaty
Ingredience
Kuře |
250 g |
Olej olivový extra panenský |
1 polévková lžíce |
Olej stolní |
1 ks |
Oregano sušené |
1 ks |
Petržel - nať |
1 ks |
Rajčata |
2 ks |
Rýže loupaná |
150 g |
Šafrán |
1 špetka |
Sůl |
1 ks |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Upečené maso nakrájíme na kostičky.
- Rýži se solí, šafránem a lžičkou oleje udusíme doměkka a necháme vychladnout. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a připravené maso, okořeníme oregánem, ochutíme drobně nakrájenou zelenou petrželovou natí, zakapeme salátovým olejem a promícháme.