Domácí pařížský salát
Ingredience
Hroznové víno |
375 g |
Kuřecí maso vařené |
250 g |
Majonéza |
150 g |
Olej olivový |
50 g |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Sýr Čedar |
200 g |
Žampiony čerstvé |
175 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyjeme hroznové víno, rozpůlíme hrozny a odstraníme jadérka. Žampiony nakrájíme na plátky, sýr na hrubé kostičky. Všechny tři přísady vložíme do mísy a promícháme. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy, opět promícháme. Na závěr do salátu vmícháme majonézu a olivový olej, zamícháme, posypeme čerstvou petrželkou. Můžeme ihned podávat.