Vejce plněná tuňákem

Ingredience


Citronová šťáva 1 kávová lžička
Majonéza 1 polévková lžíce
Pažitka 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Smetana zakysaná 14% 1 polévková lžíce
Sůl 0.25 kávová lžička
Tuňák v oleji 120 g
Vejce slepičí 4 ks
Voda pitná 600 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce uvaříme natvrdo, pažitku jemně nasekáme, z tuňáka slijeme olej.
  2. Uvařená vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky. V míse rozmixujeme žloutky s tuňákem a smetanou, přimícháme majonézu, citronovou šťávu, sůl a pepř.
  3. Pěnu pomocí cukrářského sáčku plníme do bílků, posypeme pažitkou a podáváme.