Flíčky na lívanečníku
Ingredience
Kmín drcený |
3 g |
Olej rostlinný |
1 dl |
Pepř černý mletý |
5 g |
Sůl |
9 g |
Sýr Ementál (Primátor) |
100 g |
Těstoviny flíčky |
400 g |
Uzené maso vařené |
250 g |
Vejce slepičí |
3 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme a necháme okapat.
- Uzené maso nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy, přidáme vejce, sůl, kmín a pepř a nakonec scezené flíčky. Zakapeme olejem a dokonale promícháme.
- Na lívanečníku pak pečeme dozlatova a podáváme posypané strouhaným sýrem.