Fazolky se smaženými vejci
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Fazolky mražené |
300 g |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vejce slepičí |
6 ks |
Vývar drůbeží |
150 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rozmrazené fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru asi 8 minut. Vyjmeme a necháme okapat.
- Na pánvi na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme uvařené fazolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání smažíme 2 minuty.
- Přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání je necháme srazit. Pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a ihned podáváme.