Fazolky se smaženými vejci

Ingredience


Cibule 1 ks
Fazolky mražené 300 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
Vejce slepičí 6 ks
Vývar drůbeží 150 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozmrazené fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru asi 8 minut. Vyjmeme a necháme okapat.
  2. Na pánvi na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme uvařené fazolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání smažíme 2 minuty.
  3. Přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání je necháme srazit. Pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a ihned podáváme.