Preclíky ze skopového loje

Ingredience


Mouka pšeničná hrubá 500 g
Sůl 1 špetka
Voda pitná 0.5 l
Česnek 4 stroužek
Chilli koření mleté 1 kávová lžička
Cibule 1 ks
Kmín drcený 1 kávová lžička
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Skopový lůj 400 g
Sůl 1 špetka
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mouku smícháme se solí a vodou dle potřeby a důkladně propracujeme na ne příliš tuhé těsto. Rozdělíme na kousky a na vymazaném plechu z nich vytahujeme větší čtvercové placky.
  2. Na náplň rozemeleme lůj se všemi ostatními ingrediencemi. Mírně prohřejeme. Když se lůj začne rozpouštět, dáme na každou placku lžíci náplně a zabalíme jako palačinku. Stočíme do kruhu a spojíme konce. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a upečeme.