Jehněčí rizoto z vnitřností

Ingredience


Celer bulvový 200 g
Cibule 120 g
Játra jehněčí 150 g
Jehněčí brzlík 150 g
Jehněčí srdce 150 g
Kmín celý 5 g
Ledvinky jehněčí 150 g
Máslo čerstvé 40 g
Mrkev kořen 100 g
Paprika červená 2 ks
Petržel kořen 100 g
Rýže loupaná 300 g
Sůl 5 g
Voda pitná 2 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
  2. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.
  3. Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.