Jehněčí rizoto z vnitřností
Ingredience
Celer bulvový |
200 g |
Cibule |
120 g |
Játra jehněčí |
150 g |
Jehněčí brzlík |
150 g |
Jehněčí srdce |
150 g |
Kmín celý |
5 g |
Ledvinky jehněčí |
150 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Mrkev kořen |
100 g |
Paprika červená |
2 ks |
Petržel kořen |
100 g |
Rýže loupaná |
300 g |
Sůl |
5 g |
Voda pitná |
2 l |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
- Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.
- Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.