Rybí filé s žampiony pečené v alobalu

Ingredience


Filé z aljašské tresky 800 g
Máslo čerstvé 100 g
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Parmezán 80 g
Žampiony čerstvé 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
  2. Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
  3. Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.