Kotlety cajunské
Ingredience
Cajunské koření |
2 kávová lžička |
Chilli paprička |
12 g |
Máslo čerstvé |
120 g |
Olej olivový |
2 polévková lžíce |
Vepřová krkovička |
600 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Čerstvé máslo smícháme s nasekanou chilli papričkou zbavenou semínek, s trochou cajunského koření a dáme na alobal vrstvu 1 cm, zabalíme do ruličky směs.
- Kotlety mírně naklepeme, smícháme si olej se zbylým cajunským kořením a kotlety vydatně potřeme z obou stranách a necháme odležet 20 minut.
- Zapneme troubu na gril poskládáme si kotlety na pečící papír a grilujeme z každé strany asi 5 minut.
- Kotlety upravíme na talíře a na každou dáme kotouček cajunského másla.