Tagliatelle s kuřecím masem

Ingredience


Ananas 200 g
Česnek 1 stroužek
Kečup ostrý 2 polévková lžíce
Kuřecí prsa 500 g
Olej slunečnicový 4 polévková lžíce
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Protlak rajčatový 40 g
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Parmezán 100 g
Tagliatelle 600 g
Voda pitná 3 l
Vývar zeleninový 5 dl
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Těstoviny vysypeme do vařící osolené vody, uvaříme, scedíme a zatím necháme stranou.
  2. Maso nakrájíme na tenké nudle, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji opečeme, vyndáme z pánve a udržujeme v teple. Do té samé pánve dáme na kolečka nakrájený česnek, přidáme na středně velké kousky nakrájený ananas a opečeme.
  3. Ananas z pánve vyndáme, do pánve přilijeme olej, protlak, kečup, zalijeme vývarem, přidáme opečené maso, uvařené těstoviny, všechny suroviny zahřejeme a porcujeme na talíře, kam přidáme kousky opečeného ananasu, vrch posypeme nastrouhaným parmazánem a jídlo podáváme.