Bratislavská skopová roláda

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 120 g
Feferony 2 ks
Maso mleté - mix 150 g
Pepř černý mletý 3 g
Petržel - nať 15 g
Skopové kotlety 600 g
Slanina vepřová 80 g
Strouhanka 30 g
Sůl 5 g
Tuk 40 g
Vejce slepičí 1 ks
Vývar z hovězích kostí 300 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.
  2. Podlijeme, podusíme doměkka.