Zeleninová pomazánka s masem

Ingredience


Česnek 50 g
Cibule 500 g
Deko 100 g
Feferony 50 g
Maso mleté - mix 1000 g
Paprika červená 2000 g
Rajčata 1000 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Papriky zbavíme jádřinců, omyjeme, poté je spolu s rajčaty, oloupanou cibulí a česnekem umeleme na masovém strojku. Vložíme do mísy, přidáme mleté maso, posekané feferonky, promícháme, přendáme do hrnce a zvolna dusíme dvě hodiny. V případě potřeby podlijeme troškou vody. Do směsi přimícháme Deko, směsí naplníme menší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a zavařujeme 30 minut.
  2. Vychladlou pomazánku používáme na toasty, topinky nebo jako základ pikantních pokrmů.