Topinková směs
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chléb toastový |
200 g |
Cibule |
60 g |
Feferony sterilované |
30 g |
Kečup |
80 g |
Křen |
80 g |
Majolka |
120 g |
Moravské uzené maso |
200 g |
Okurky nakládané |
50 g |
Olej slunečnicový |
30 ml |
Paprika sterilovaná |
150 g |
Slanina vepřová |
50 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Moravské uzené nakrájíme na širší nudličky, slaninu na drobné kostičky, kyselé okurky na kolečka, nakládanou papriku na nudličky, feferonky posekáme nadrobno, cibuli rozkrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, křen nastrouháme, česnek prolisujeme.
- V pánvi rozpálíme olej, přidáme slaninu, trochu rozškvaříme, přisypeme uzené maso, orestujeme, přisypeme cibuli, feferonky, papriku, okurky, česnek, přidáme kečup a krátce podusíme.
- Toastový chléb opečeme v topinkovači, na topinky navrstvíme směs z pánve, křen smícháme s majolkou a topinky polijeme. Ještě teplé podáváme.