Topinková směs

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chléb toastový 200 g
Cibule 60 g
Feferony sterilované 30 g
Kečup 80 g
Křen 80 g
Majolka 120 g
Moravské uzené maso 200 g
Okurky nakládané 50 g
Olej slunečnicový 30 ml
Paprika sterilovaná 150 g
Slanina vepřová 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Moravské uzené nakrájíme na širší nudličky, slaninu na drobné kostičky, kyselé okurky na kolečka, nakládanou papriku na nudličky, feferonky posekáme nadrobno, cibuli rozkrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, křen nastrouháme, česnek prolisujeme.
  2. V pánvi rozpálíme olej, přidáme slaninu, trochu rozškvaříme, přisypeme uzené maso, orestujeme, přisypeme cibuli, feferonky, papriku, okurky, česnek, přidáme kečup a krátce podusíme.
  3. Toastový chléb opečeme v topinkovači, na topinky navrstvíme směs z pánve, křen smícháme s majolkou a topinky polijeme. Ještě teplé podáváme.