Asijský tataráček

Ingredience


Hovězí svíčková 400 g
Koriandr čerstvý 1 polévková lžíce
Limetka 1 ks
Omáčka sójová 2 polévková lžíce
Pažitka 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Šalotka 2 ks
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 4 ks
Wasabi pasta 0.5 kávová lžička
Zázvor mletý 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso omyjeme, očistíme a nasekáme na velmi malé kousky. Nasekané maso vložíme do mísy, přidáme najemno nasekanou šalotku, sójovou omáčku, koriandr, wasabi, nastrouhaný zázvor, sůl, pepř a najemno nasekanou pažitku. Vše důkladně promícháme a z masa utvoříme 4 karbanátky, které klademe na připravené talíře.
  2. Do každého karbanátku uděláme důlek a do důlku vyklepneme vajíčko. Zdobíme klínky limetky a podáváme.