Noky z uzených ryb
Ingredience
Jeseter uzený |
250 g |
Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Lososový kaviár Keta |
50 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Smetana 33% (šlehačka) |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Zakysaná smetana |
50 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Uzeného jesetera najemno rozmixujeme spolu se zakysanou smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný kopr a lososový kaviár. Nakonec zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.
- Lžičkami namočenými do studené vody vypichujeme ze směsi noky.
- Můžeme podávat na salátových listech ochucených zálivkou.