Povidlová náplň s perníkem
Ingredience
Cukr krupice |
2 polévková lžíce |
Cukr skořicový |
1 ks |
Hrozinky |
2 polévková lžíce |
Marmeláda meruňková |
1 polévková lžíce |
Perník |
3 polévková lžíce |
Povidla švestková |
500 g |
Rum |
1.5 polévková lžíce |
Voda pitná |
4 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Švestková povidla dáme do misky, přidáme k nim 2-4 lžíce teplé vody (podle hustoty), nastrouhaný perník, přidáme lžíci meruňkové marmelády, promyté a okapané hrozinky, skořicový cukr a rum. Povidla důkladně promícháme, můžeme je dosladit cukrem.