Králičí sekaná
Ingredience
Cibule |
120 g |
Citronová kůra |
5 špetka |
Citronová šťáva |
20 ml |
Hovězí vývar základní |
100 ml |
Králičí maso |
650 g |
Pepř černý mletý |
3 g |
Sádlo vepřové škvařené |
30 g |
Strouhanka |
40 g |
Sůl |
5 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 45 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Králičí maso očistíme, omyjeme, vykostíme a na masovém strojku umeleme. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibulku a přidáme k mletému masu. Dále přimícháme strouhanku, podle potřeby vývar, sůl, pepř, citronovou šťávu, citronovou kůru a vymícháme na polotuhou kaši.
- Do pekáčku dáme připravenou směs a pečeme v předehřáté troubě dozlatova.