Dip z tvarohu a zeleniny
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Kečup |
1 polévková lžíce |
Mléko kefírové |
100 ml |
Okurky nakládané |
1 ks |
Pepř bílý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Tvaroh měkký - nízkotučný |
200 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Nejdříve najemno nasekáme cibuli a česnek, okurku nakrájíme na malé kousky.
- V míse smícháme tvaroh, kečup, kefír, připravený česnek, cibuli a okurku, poté dochutíme solí a pepřem.
- Hotový dip přendáme do misek a vložíme do chladničky, kde jej necháme pár minut vychladit, ihned servírujeme.